Matglädje in i framtiden!

DiningDevelopment AB:s styrelse

sara berger

Sara Berger, styrelseordförande

Sara Berger har arbetat i livsmedelsbranschen i 16 år och kommer senast från Findus där hon arbetat de senaste 8 åren i företagsledande positioner inom marknad och försäljning och har suttit i Findus ledningsgrupp.

Sara har en Magisterexamen från Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet och har arbetat på företag som Unilever, Leaf och Reitan Servicehandel. Sara har stort kunnande inom strategisk affärsutveckling och hennes kunskap och erfarenhet kommer att komplettera verksamheten i DiningDevelopment.

peter stiltjestrand

Peter Stiltjestrand, styrelsesuppleant

Peter Stiltjestrand har under många år arbetat både nationellt och internationellt med professionell försäljning och marknadsföring, varav de senaste 12 åren i komplex försäljning/marknadsföring av IT-system till svenska bibliotek. Har även arbetat som inköpare inom både offentlig och privat sektor, som medverkat till bred kunskap om inköp, offentlig upphandling men också logistik.

Peter är i grunden utbildad Internationell Marknadsekonom.
Peter arbetar för närvarande vid Bibliotheca A/S, Köpenhamn. Tidigare anställningar vid företag som Axiell Group AB i Lund, Newell Rubbermaid AKTA Graco I Landskrona samt Medirest – Compass Group i Lund.

inger s s

Inger Stiltjestrand Svensson, verkställande direktör

Inger Stiltjestrand Svensson har 30 års erfarenhet och kunskapsbank från nationellt arbete inom Foodservice-/storhushållsmarknaden, varav drygt 16 år med konsulterande verksamhet för Sveriges kommuner och landsting/regioner (ca 125), privata företag, universitet och högskolor.

Efter avslutad universitetsutbildning, filosofie kandidatexamen med huvudämnet Kostekonomi 120 p (yrkesbenämning Kostekonom), vid Göteborgs Universitet, började yrkeslivet med en första anställning som kostchef vid Landskrona Lasarett. Härefter följde anställningar inom Eurest - Compass Group med arbetsuppdrag som marknadsplanerare, konceptutveckling och måltidsförsäljning, vid Axelvoldskolan som rektor med uppgift att leda uppstart av ny utbildning samt fortsatt drift och utveckling, samt vid Malmö Skolrestauranger, Malmö Stad som affärsområdeschef med ansvar för totaldrift, nytänkande och utveckling.

 

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan skall fungera.

Genom att besöka vår webbplats accepterar du ”användandet av kakor”. Läs mer

Jag förstår

DiningDevelopments webbplats använder små textfiler, så kallade cookies, för att underlätta ditt surfande på sidan.

De används framför allt för att förbättra upplevelsen. Det kan exempelvis handla om att val du gör på vår webbplats sparas.

10.jpg

 

DiningDevelopment lyfter den offentliga måltiden i Riksdagen

 

riksdagen

Se filmen om vårt initiativ till politisk blocköverskridande dialog om MÅLTIDEN – som resurs i vård, omsorg och skola.

 

Se filmen! 

Offentlig VS Privat måltidssektor, vad kan vi lära och inspireras av?

diningdevilopment film

Se intervjun med Inger Stiltjestrand Svensson och krögaren Per Dahlberg på Restaurang GASTRO i Helsingborg i en diskussion om idéer och möjligheter till utveckling

 

Se filmen!